به گزارش پایگاه علمی آی تی فوتبال ، قصد داریم در این مقاله به طور خلاصه در مورد مدیریت فوتبال صحبت کنیم .
آیا از صاحبین کسب و کارهای ورزشی هستید؟ آیا به دنبال روشهای جدید برای اصلاح شیوه مدیریتی خود هستید؟در این مقاله قصد داریم تا به بررسی ۵ وظیفه مهم مدیران ورزشی برای بهبود کیفیت عملکرد در مدیریت و شیوههای مدرن برای مدیریت بپردازیم، در ادامه همراه ما باشید تا پاسخ تمامی این پرسشها را دریافت کنید.
۱) برنامه ریزی مهمترین فعالیت مدیران ورزشی
برای موفق شدن در هر کاری نیاز به برنامه ریزی است. زمانی که یک فعالیت با برنامه دنبال شود تمام افراد وظایف خود را میداند و در صورت بروز مشکل، به دنبال حل آن میروند. برنامه ریزی برای کسب و کارهای ورزشی از اساسیترین نیازهای مدیران ورزشی است که باید حتما آن را رعایت کنند. زمانی که یک باشگاه برنامه ریزی داشته باشد، تمام اعضای آن میدانند که موظف به انجام چه کاری هستند. برای مثال با داشتن برنامه ریزی میتوان زمان مسابقات و تمرینها را مدیریت کرد تا هیچ کدام باعث بروز مشکل برای دیگری نشوند.
برای ثبت نام دوره مدیریت فوتبال کلیک نمایید
۲) ساماندهی اعضای باشگاه
از دیگر وظایف مدیران ورزشی میتوان به ساماندهی اعضا اشاره کرد. یک باشگاه ورزشی داری تعداد پرسنل و بازیکنان زیادی است که رسیدگی و ساماندهی به تمامی آنها کار آسانی نیست. مدیران باید بازیکنان را بر اساس ردههای مختلف سنی تفکیک کنند تا ساماندهی آنها راحتتر شود.
۳)بودجه بندی
از دیگر وظایف مهم مدیران ورزشی بودجه بندی برای باشگاه است. هر باشگاهی در ابتدای سال بودجهای را برای تامین نیازهای باشگاه و پرداخت مطالبات بازیکنان و کادر فنی دریافت میکنند. مدیران باید این بودجه را به درستترین شیوه مدیریت کنند
۴) گزارش دادن به اعضای هیات مدیره
از دیگر وظایف مدیران ورزشی گزارش دادن به اعضای هیات مدیره برای آگاه بودن از وضعیت باشگاه است. مدیران وظیفه دارند تا عملکرد کیفی بازیکنان، کادرفنی و کیفیت باشگاه را به آنها گزارش دهند و برای رفع مشکلات تصمیم گروهی بگیرند.
۵)هماهنگی باشگاه
هماهنگی با کادر فنی و بازیکنان از دیگر وظایف مدیران ورزشی برای مدیریت باشگاه و کسب و کار ورزشی است. اطلاع یافتن از زمان حضور بازیکنان در باشگاه، هماهنگی برای بازیهای تدارکاتی، گزارش نحوه عملکرد و … از زیر مجموعههای هماهنگی محسوب میشود.
روشهای مدیریتی:
مدیران ورزشی تا چند سال گذشته برای انجام وظایف خود از روشهای سنتی که بسیار زمان گیر است استفاده میکردند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی این روشها به روز شده است. نرمافزارهای مدیریتی یکی از بهترین ابزارها برای مدیریت یک کسب و کار ورزشی هستند و با استفاده از آنها به آسانی میتوان به دادههای بسیاری دست یافت. برای مثال اگر اسناد و مدارک بازیکنان را به روش سنتی و با استفاده از کاغذ بایگانی شود با گذشت چند سال امکان از بین رفتن اسناد وجود دارد، همچنین پروسه این روش بسیار طولانی است. نرم افزارهای مدیریتی این امکان را به مدیران ورزشی میدهند تا با استفاده از آنها سرعت و شیوه مدیریت بهبود یابد. عدم دسترسی محدود، جامعیت و یکپارچگی اطلاعات، دسته بندیهای پیشرفته، کمک در هماهنگی بازیکنان و کادر فنی و … از ویژگیهای نرمافزارهای مدیریتی است.